Beste mensen,

Hierbij een korte update van Ramayan Jag. 

Als eerst zou ik ieder willen bedanken voor  uw financiële  steun en enthousiasme van ieder. In korte is het bijna gelukt om gestelde doelen te behalen. Door uw inzet in welke vorm dan ook geeft ons vertrouwen dat we een inspirerende 3 Daagse Jag kunnen vervolmaken.

U heeft ons vertrouwen en financiele steun  gegeven om alles mogelijk te maken.Gestaag stromen donaties diverse families binnen... Waarvoor dank.

Achter de schermen wordt met vele vrijwilligers en organisaties programma voorbereidt. Programma begint wat dat betreft steeds meer vormen te krijgen en zal hopelijk een prachtige 3 dagen zal opleveren. Een drie daagse Jag betekent ook veel werk wat verzet wordt door vrijwilligers. Met name in de catering / keuken zal nodige nodige hulpkrachten nodig zijn. 

Daarom hierbij een oproep aan allen die Jag willen ondersteunen in de keuken of andere onderdelen van programma. Uw aandeel zal Ramayan Jag nog meer glans geven. 

Voorts zijn we zeer van bewust dat we als Samenwerkende Hindoe Organisaties Leeuwarden niet ieder persoonlijk hebben benaderen. Of dat we een aantal organisaties  uit regio niet hebben kunnen meenemen in organisatieplannen. Ondanks voorgaande benadrukken we dat alle belangstellenden en organisaties van harte welkom zijn om hun bijdrage te leveren aan Ramayan Jag. In volgende artikel zal nader worden op ingegaan op programma zoals gepland tijdens drie daagse activiteit. 

Voor nu hopen we dat u en uw familie op een of meerdere dagen kunnen verwelkomen op Jag. Wilt u op een van deze dagen persad offeren..u bent van harte welkom. 

Om voor nu af te sluiten mag ik zeggen dat uw positieve inbreng en samenwerking met elkaar, ons zeer veel vertrouwen geeft en dat we nu kunnen uitkijken naar meerdere of een terugkerende Jag Activiteit voor regio Noord.

 

Nogmaals ieder hartelijk dank,

Stanley